Aanleg van terrassen, opritten en parkings is onze specialiteit in oost-vlaanderen

Opritten en parkings aanleggen

Zou u graag uw terras en / of oprit laten vernieuwen? Dan bent u bij Noens Gebroeders BVBA in Oost-Vlaanderen aan het juiste adres. Wij beschikken over heel wat ervaring met allerlei materiaal van betonklinkers, betegeling, arduin, kasseien, blauwsteen, mozaïekklinkers, tot platinés, marmer, graniet, dolomiet, gebakken kleiklinkers en nog vele andere materialen.

Voor het ontwerp en motief van uw oprit kan gewerkt worden via een plan van een tuinarchitect, uw eigen ontwerp of via een voorstel van ons. Afsluitingen in hout of beton volgens uw keuze kunnen eveneens door ons worden uitgevoerd.

U kan ervoor kiezen om zelf actief betrokken te zijn en te helpen bij het project om zo wat geld uit te sparen. U kan ook zelf materiaal aanleveren om door ons te laten verwerken. Nog een extra troef van ons? Wij bieden u de "Bestrating Garantie" om het risico op spoorvorming op opritten en loszittende stenen tegen te gaan. Ook voor uw afbraakwerken staan wij altijd klaar!

Wij kunnen de werken uitvoeren van a tot z, of wij zorgen voor vakkundige bijstand en werken aan uw zijde. Bel voor bijkomende info of een afspraak. Wij helpen u graag verder! Bekijk ook onze video voor enkele beelden van onze realisaties.

Gratis offerte

Aanleg parkings - kasseiwerken

Noens Gebroeders BVBA uit Oost-Vlaanderen beschikt over een goed opgeleid en ervaren personeel en een hoogtechnologisch machinepark voor de aanleg van uw parking. De combinatie van deze twee factoren garandeert efficiënt en snel afgeleverd kwaliteitswerk. Zaakvoerder Marcel Noens is bij de aanleg van uw parking steeds aanwezig. Samen met zijn vakbekwame ploeg staan ze garant voor een onberispelijke uitvoering van al uw kasseiwerken. Ook voor het plaatsen van andere bestrating beschikking wij over de nodige ervaring en expertise.

Aanleg terrassen

Voor advies betreffende de inrichting, aankleding en ontwerp van uw terras of oprijlaan kunt u bij ons terecht. Wij plaatsen terrastegels of klinkers, mozaïekjes, platinen, bankirai. Paden zijn er in verschillende soorten en maten. Vraag uzelf bij uw materiaalkeuze daarom af waarvoor het terras is bedoeld? Zal het tuinpad dat u wilt aanleggen vaak belopen worden of moet het vooral de lijnwerking in de tuin ondersteunen? Voor vaak belopen paden, terrassen en de weg naar de fietsenstalling kan je beter opteren voor een gesloten bestrating. Een veel belopen pad moet bovendien breed en makkelijk te bewandelen zijn. Paden waarop minder gelopen wordt, zijn opgebouwd uit stapstenen van flagstones, grind en gemaaide banen in een bloemenweide. Een wegje naar de composthoop achteraan in de tuin? Daar kan je bijvoorbeeld perfect boomschors voor gebruiken!

Paden, treden en trappen

Bij onze specialisatie in het aanleggen van parkings, terrassen en opritten, komen ook enkele andere specialisaties aan te pas: voor uw tuin en woning kunnen wij paden, treden en tuintrappen aanleggen. Indien u reeds weet welk materiaal uw voorkeur geniet, kunt u enkel beroep op ons doen voor de uit te voeren werken, maar indien u op zoek bent naar advies, aarzel dan niet ons te contacteren voor een afspraak. Wij bekijken uw woning en tuin en bespreken uw mogelijkheden en de voordelen van de verschillende geschikte materialen.

Aarzel daarom niet om Noens Gebroeders BVBA te CONTACTEREN wanneer u een specialist zoekt voor de aanleg van uw terras, oprit of parking.